Kemi
Basis kemi b ogpave 52 Hjælp.
20. november 2015 af
Jonita (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Ved 25C kan der opløses 0,13g Ca(OH)2 i 100mL vand. Beregn pH i den mættede opløsning.
Nogen der kan hjælpe mig med opgaven?
Skriv et svar til: Basis kemi b ogpave 52 Hjælp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![[OH^-]=\frac{2\cdot \frac{0{,}13\; g}{74{,}093\; \tfrac{g}{mol}}}{0{,}100\; L}=\frac{0{,}003509\; mol}{0{,}100\; L}=0{,}03509\;M](https://media.studieportalen.dk/images/equations/4MikDIDrNdDE7HpN3m58Xg==.gif)
![pH=14+\log\left ( \left [ OH^- \right ] /M\right )=12{,}5](https://media.studieportalen.dk/images/equations/tQ134PnKYGhoicLauL6qPQ==.gif)