Kemi

Syre-basereaktioner

22. november 2015 af Netcity (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har jeg besvaret opgaven korrekt? Bemærk at jeg HAR tjekket lignende besvarelser herinde, men de havde ikke det sidste med.

a) Beregn [H3O+], [OH-], pH og pOH for 0,015 M HCL

pH = 1,8

[H3O+] = 0,015 M

[OH-] = 6.3*10^-13

POH = 12,2


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2015 af mathon

Ved 25°C
                       er resultaterne rigtige.


Skriv et svar til: Syre-basereaktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.