Matematik

f'(x)

23. november 2015 af asp2904 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal lave en opgave hvor man skal finde f'x fra et punkt i en linje. 

fx.   f'x=(1,5)

kan ikke huske hvordan man skal gøre. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2015 af SuneChr

Om linjen
f (x) = ax + b
gælder, at  f '(x) = a  for alle x
For to vilkårlige punkter på linjen har vi
a = (y2 - y1)/(x2 - x1)


Skriv et svar til: f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.