Matematik

Vekorregning

24. november 2015 af emilie63 (Slettet) - Niveau: A-niveau

HAr problemer med denne opgave, tænker jeg skal bruge den formel, jeg har skrevet nederst i opgaven, men ved ikke helt om det er rigtig og hvordan jeg skal bruge den?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2015 af mathon

                                \overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} -3\\2 \end{pmatrix}            \overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} -3+2t\\2+3t \end{pmatrix}

                                       \cos(60^{\circ})=\frac{\overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}}{\left | \overrightarrow{a} \right |\cdot \left |\overrightarrow{b} \right |}


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2015 af mathon

                                    \frac{1}{2}=\frac{-3(-3+2t)+2(2+3t)}{\sqrt{13}\cdot \sqrt{13t^2+13}}

                                    \frac{1}{2}=\frac{\sqrt{13}}{ \sqrt{13t^2+13}}      siderne kvadreres

                                    \frac{1}{4}=\frac{13}{ 13(t^2+1)}         

                                    \frac{1}{4}=\frac{1}{ (t^2+1)}

                                    t^2+1=4

                                    t=\pm \sqrt{3}

                                    


Skriv et svar til: Vekorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.