Matematik

Væksthastighed

30. november 2015 af Pizzaglad (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? Jeg har brug for hjælp hurtigts muligt. Skal til prøve... opgaven er vedhæftet

På forhånd tak! :)

Vedhæftet fil: væksthastighed.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2015 af mathon

                  f{\, }'(x)=70\cdot e^{-0,10x}\cdot (-0{,}10)

                  f{\, }'(x)=-7{,}0\cdot e^{-0,10x}


Svar #2
30. november 2015 af Pizzaglad (Slettet)

Det har jeg også fået, men er det svaret på opgaven, eller hvad skal jeg ellers gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2015 af mathon

Du skal beregne
                              f{\, }'(10)


Svar #4
30. november 2015 af Pizzaglad (Slettet)

Når jeg gør det på Nspire, får jeg dette svar (se billede). Men det er jo ikke et 'tal' som jeg kan bruge til noget...

Vedhæftet fil:f.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. november 2015 af mathon

                     \frac{-7}{e}\approx -2{,}6


Skriv et svar til: Væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.