Kemi

Stofmængden af Fe

01. december 2015 af Signes785 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan nogen hjælpe mig med med at beregne stofmængden af Fe ud fra den afvejede masse jernsøm (0,604)

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2015 af 123434 (Slettet)

m=0,604 gram. Massen af det afvejede jern

MFe=55,845g/mol. Molarmassen for Fe kan slås op i det periodiske system

n=m/M

n=0,604g/55,845(g/mol)=0,01 mol


Svar #2
01. december 2015 af Signes785 (Slettet)

er 0,01 mol så svaret?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2015 af 123434 (Slettet)

Ja


Skriv et svar til: Stofmængden af Fe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.