Tysk

Er disse sætninger korrekt?

03. december 2015 af interesseret (Slettet) - Niveau: B-niveau

ICE toget standsede ikke i fulda -> Der ICE Zug hielt nicht in Fulda 
Ligegyldigt hvor skranken stod, stod den i vejen -> Gleichgültig wo der Schrank stand, es im Wissen stand. 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2015 af Stygotius (Slettet)

Ligegyldigt hvor skranken stod, stod den i vejen -> Gleichgültig wo der Schrank stand, es im Wissen stand???


Svar #2
03. december 2015 af interesseret (Slettet)

Hvad er fejlen i den?  
den = es 
i vejen = im Wissen 
stand = stod 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2015 af Stygotius (Slettet)

-det er chimpansesprog. Det giver ingen mening.

I øvrigt hedder "vej" ikke "Wissen" og ordstillingen  er, -pænt sagt, meget kreativ.


Svar #4
03. december 2015 af interesseret (Slettet)

Hvad er sætningen så?

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. december 2015 af Stygotius (Slettet)

"Der ICE Zug hielt in Fulda nicht an"

"Egal wo der Schrank war, stand er  im *Wege."


Skriv et svar til: Er disse sætninger korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.