Kemi

Stofmængde

04. december 2015 af Mat19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal beregne stofmængden (n) ud på sølvnitrat og jeg går udfra jeg skal bruge formlen n=c*v

Mit c = 0,050M og mit V=0,04795 L når jeg så sætter det ind i formlen får jeg et resultat på 0,002398 men er det mol eller er det noget andet??


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. december 2015 af mathon

         n=\left ( 0{,}04795\; L \right )\cdot \left ( 0{,}050\; \tfrac{mol}{L} \right )=2{,}3975\cdot 10^{-3}\; mol=2{,}3975\; mmol


Skriv et svar til: Stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.