Matematik

Koblede differentialligninger

06. december 2015 af 17P (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen

Jeg har dette ligningsystem, men jeg ved ikke hvordan skal finde løsningen til systemet. Hvordan skal man gribe det an, eller hvordan kan man løse koblede differentialligninger, når der er mere end to?

S'=-bSI

E'=bSI-gE

I'=gE-cI-dI

R'=cI

D'=dI

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2015 af peter lind

Hvad er variable, konstanter og hvad differentieres der med hensyn til ?


Svar #2
06. december 2015 af 17P (Slettet)

Konstanter: b,g, c, d

Variabler: S,E,I,R,D

Der differentieres med hensyn til tiden


Skriv et svar til: Koblede differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.