Matematik

hjj

07. december 2015 af Aleynaa - Niveau: A-niveau

.


Svar #1
07. december 2015 af Aleynaa

sidste opgave første opgave 100011


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2015 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2015 af PeterValberg

100011II er korrekt :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2015 af PeterValberg

Hvis du spørger til kontrollen, så lav dine tal og resultat om til decimale tal og kontroller dit resulatet :-)

111II = 7x
101II = 5x
100011II = 35x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
07. december 2015 af Aleynaa

det forstår jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. december 2015 af PeterValberg

#5 Hvad forstår du ikke, omregningen mellem decimal og binær?

prøv at se denne video, den er faktisk ret god [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
07. december 2015 af Aleynaa

Hvad g'r du ?:)


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. december 2015 af PeterValberg

#7 Jeg skal lige være med på, hvad problemet er,
      - er det omregningen fra binær (base 2) til decimal (base 10) i #4,
      der er problemer med? 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #9
07. december 2015 af Aleynaa

ja :)


Skriv et svar til: hjj

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.