Matematik

Bestem hældningskoefficienterne for linjerne l og m

09. december 2015 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp mig med at lave opgave a og b

Vedhæftet fil: vinkel.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2015 af JulieW99

a=(y_2-y_1)/(x_2-x_1)

Indsæt punkterne du har fået givet i formlerne.

b=y_1-ax_1

- - -

Vh Julie


Svar #2
09. december 2015 af TingleFinger (Slettet)

#1

a=(y_2-y_1)/(x_2-x_1)

Indsæt punkterne du har fået givet i formlerne.

b=y_1-ax_1

Jeg forstår ikke helt hvad du mener med ax1. Hvad er det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2015 af JulieW99

a*x1

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2015 af mathon

b)
          \tan(\delta _{spids})=\frac{\left | -\frac{11}{6}-\frac{6}{7} \right |}{\left |1+\frac{6}{7}\left ( -\frac{11}{6} \right ) \right |}


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. december 2015 af PeterValberg

#0 Vedr spørgsmål a
     Se eventuelt video nr. 4 og 6 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem hældningskoefficienterne for linjerne l og m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.