Matematik

Riccati differentialligning

12. december 2015 af Kachoot (Slettet) - Niveau: A-niveau

Søger hjælp til nedenstående punkt 2 og 3.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2015 af mathon

         m\cdot v{\, }'=\frac{1}{2}\cdot C_{W}\cdot \varrho \cdot A\cdot v^2-m\cdot g

         v{\, }'=\frac{1}{2m}\cdot C_{W}\cdot \varrho \cdot A\cdot v^2-g

         v(t)=\frac{1}{6m}\cdot C_{W}\cdot \varrho \cdot A\cdot v^3-g\cdot t+C


Svar #2
13. december 2015 af Kachoot (Slettet)

Hej mathon

Er det punkt 3 du svarer på? Hvis ja, kan du så også hjælpe med 2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2015 af mathon

#1 var noget hastværk, som er forkert!


Svar #4
14. december 2015 af Kachoot (Slettet)

Ok. Ja for jeg skal vidst ende med noget V(t)=√((2gm)/(cwρA)) ?


Skriv et svar til: Riccati differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.