Kemi

Beregn pH i en opløsning?

16. december 2015 af 111112 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan er det man beregner ph i en opløsning når man kender mol/l samt hvilket stof man har med at gøre 

opgaven er i den vedhæftede fil 

Vedhæftet fil: A.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2015 af Esterificering (Slettet)

Du bliver nødt til at oplyse hele opgaveteksten før jeg kan hjælpe dig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Ba(OH)2  --> Ba2+ + 2OH-
[OH-] = 2 * 0,150M = 0,300M
pOH = - log 0,300 = 0,52
pH = 14 - pOH = 13,48


Skriv et svar til: Beregn pH i en opløsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.