Matematik

Differentialligninger

16. december 2015 af shabanaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal løse ligningen y'+0*y=k med panserformlen. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2015 af mathon

        h(x)=0

        H(x)=0\cdot x=0

        e^{H(x)}=e^{-H(x)}=e^0=1

        y= \int k\textup\, {d}x

        y= kx+y_o


Svar #2
16. december 2015 af shabanaa (Slettet)

jeg kan ikke helt se hvordan du kommer fra den 3 formel til den 4.


Svar #3
16. december 2015 af shabanaa (Slettet)

og hvordan kommer k ind?


Svar #4
16. december 2015 af shabanaa (Slettet)

og x også...Kan du ikke forklare hvad der noglelunde sker?


Svar #5
16. december 2015 af shabanaa (Slettet)

jeg forstår det ikke helt. Altså jeg kan godt se at e^0 giver 1. Men er det så ikke y=1(1*0) som giver 0. 

k og x kan jeg ikke helt se?


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.