Kemi

Hjælp, OPLØSELIGHED

17. december 2015 af haski (Slettet) - Niveau: A-niveau

Flydende formuleringer til oral anvendelse, oral opløsning) indeholdende et lægemiddelstof med styrken 20 mg/mL. Lægemiddelstoffet er en svag monovalent syre og stabilt over for hydrolyse ved stuetemperatur og pH mellem 5 og 6, men stoffet er følsomt over for oxidation.

Molekylvægt (g/mol) = 210

pKa = 4,5

logP = 1,0

Intrinsisk opløselighed (g/L) = 0,2

a). Beregn lægemiddelstoffets opløselighed ved pH 5,5. Angiv alle beregningstrin!


Skriv et svar til: Hjælp, OPLØSELIGHED

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.