Matematik

hvem vil hjælpe mig med geometri

22. december 2015 af andera (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvem vil hjælpe mig med geometri


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. december 2015 af PeterValberg

Stil bare dit spørgsmål, så er der helt sikkert en del, der gerne vil hjælpe :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
22. december 2015 af andera (Slettet)

find manglende sider og vinkler  i følgende  trekant

Vedhæftet fil:kkkk.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. december 2015 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
22. december 2015 af andera (Slettet)

vil du ikke regne opgaven. kan ikke finde ud af den


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. december 2015 af PeterValberg

Vinkel B - udnyt at vinkelsummen i en trekant er 180º

mht siderne a og c, udnyt at:

\tan(C)=\frac{c}{b}

\cos(C)=\frac{b}{c}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. december 2015 af PeterValberg

btw, så plejer man sædvanligvis at benævne den rette vinkel med C

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
22. december 2015 af andera (Slettet)

en til

Vedhæftet fil:jjjjj.png

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. december 2015 af PeterValberg

#4 og #7

Se eventuelt video nr. 8 og 9 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. december 2015 af Soeffi

Er B en ret vinkel?


Skriv et svar til: hvem vil hjælpe mig med geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.