Matematik

Mikro - Cournotberegning

27. december 2015 af dittejensen1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hurtigt men vigtigt spørgsmål. Kan nogle fortælle mig hvad der sker mellem 3.3 til 3.4 i vedhæftet fil? (kan ikke forstår hvorfor ligningen bliver negativ


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. december 2015 af Therk

Well, de forsøger at isolere Q1, men det går da vist ikke så godt, som du selv bemærker. (3.4) og (3.5) burde snarere være (hvis det blot er isoleringer af Q1 og Q2 i (3.3))

\begin{align*} Q_1 &= 10 + \frac 12 Q_2& \qquad (3.4)\\ Q_2 &= 2Q_1 -20 &\qquad (3.5)\end{align*}

begge ligninger hvis og kun hvis

20-2Q_1 + Q_2 = 0 \quad \, \, (3.3)


Skriv et svar til: Mikro - Cournotberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.