Matematik

Koordinater

08. januar 2016 af itsfriday (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens, nogle der kan hjælpe med de her to


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2016 af mathon

A)

Af
                    f(x) = g(x)
har du          
                    xA = 2,55626       xB = 9,99497


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2016 af mathon

B)

         A=\int_{2{,}55626}^{9{,}99497}(g(x)-f(x))\, \textup{d}x


Svar #3
08. januar 2016 af itsfriday (Slettet)

Du sætter dem lig hinanden? Hvad mener du


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2016 af mathon

#3
           …brug CASberegning.


Svar #5
08. januar 2016 af itsfriday (Slettet)

Godt nok, for at finde y koordinaterne til de to punkter, skal de så ikke bare indsættes i f(x) og g(x) hhv.? 


Skriv et svar til: Koordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.