Kemi

Stofmængde af NaOH

08. januar 2016 af a22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej sidder med en opgave jeg ikke rigtig forstår hvordan jeg skal beregne

1. beregn stofmængden af NaOH i det tilsatte volumen 0.100M NaOH i del et af eksperimentet

i del et har jeg fået følgende resultater (se vedhæftet fil )

siger tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2016 af mathon

          n(NaOH)=V\cdot c=(0{,}0172\; L)\cdot (0{,}100\; \tfrac{mol}{L})= 0{,}00172\; mol


Skriv et svar til: Stofmængde af NaOH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.