Fysik

Infrarød stråling

10. januar 2016 af Bubblegum17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Akillessenen bestråles med infrarødt lys i tiden t=20 sekunder med en effekt på P=0,333 w. 

a)Hvor meget energi modtager akillessenen ved bestrålingen? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2016 af peter lind

Energi = effekt*tid


Svar #2
11. januar 2016 af Bubblegum17 (Slettet)

#1

Energi = effekt*tid

Mange tak. :)


Skriv et svar til: Infrarød stråling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.