Matematik

hjælp til ligning HASTER! ASAP!

10. januar 2016 af Marie854 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har svært ved at lave denne opgave

f(x)=x-x^2 og g(x)= -2x

a) løs ligningen f(x)=g(x)

c) Bestem arealet af det område, der afgrænses mellem graferne for f(x) og g(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2016 af AskTheAfghan

Skriv en ordentlig overskrift næste gang. At stå "hjælp", "haster", eller noget lign. på overskriften er ikke acceptabelt. Vi ved allesammen godt, at det er et forum, hvor man kan hjælpe andre, når vi kan. Vi skal jo vide, hvad problemet handler om via. overskriften.

a) f(x) = g(x), dvs.  x - x2 = -2x,   dvs.   3x - x2 = 0, dvs.   x(3 - x) = 0.

Benyt så nulreglen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2016 af PeterValberg

c)

\text{A}=\int_0^3{\left(f(x)-g(x) \right )dx}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: hjælp til ligning HASTER! ASAP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.