Matematik

Bremseaccelerationen

10. januar 2016 af Rabecca (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Jeg er i færd med at beregne en opgave. Jeg håber, at der er nogen, der gider hjælpe:)
Jeg har en formel:
S=0,005*H opløft 2+0,3*H

Opgave
Hvor hurtigt kører bilen, når standselængden er 25m?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2016 af mathon

              s=0{,}005\cdot v^2+0{,}3\cdot v

              0{,}005\cdot v^2+0{,}3\cdot v-s=0\; \; \; \; \; v>0

              v=\frac{-0{,}3+\sqrt{0{,}3^2-4\cdot 0{,}005\cdot (-25)}}{2\cdot 0{,}005}


Skriv et svar til: Bremseaccelerationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.