Matematik

PHYTAGORAS!!

11. januar 2016 af brugernavnnnn (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

nogen der ved hvordan man finder ukendte sider og vinkler i vilkårlige trekanter.

fx. b= 2,8

     a=3,4

og vinkel b= 37,2

hvordan beregner jeg resten???


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2016 af Stats

a2 + b2 = c2          <--- Anvendes ved retvinklede trekanter

B = 37,2o.... En af de andre vinkler er 90o og dermed den sidste vinkel 90o - 37,2o

katete2 + katete2 = hypotenuse2

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2016 af PeterValberg

Du skal bruge sinusrelationer og cosinusrelationer :-)
se video nr. 16 og 19 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2016 af PeterValberg

#1 spørger skriver:  "......i vilkårlige trekanter."

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2016 af Stats

Hov... Den kørte jeg over... Jeg så bare på overskriften og tallene..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: PHYTAGORAS!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.