Matematik

højden i en vilkårlig trekant

13. januar 2016 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej

hvordan kan jeg finde højden i en vilkårlig trekant. '

A=44

B=62

C=65

jeg håber at der er nogle der kan hjælpe og tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2016 af peter lind

De vinkler kan ikke passe. summen er ikke 180º. Du skal også have mindst en side for at kunne beregne det. Hvilken højde er der tale om ?


Skriv et svar til: højden i en vilkårlig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.