Matematik

Hjææælp

14. januar 2016 af ano12345 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven lyder sådan:

Grafen for en lineær funktion f går igennem punkterne P(2.9) og Q(4,5).

Bestem en forskrift for f.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2016 af PeterValberg

Se video nr. 4 og 6 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2016 af jegbrugerstudieportalen (Slettet)

[f(x)=a*x+b]

[a= {y2-y1} ÷ {x2-x1}]
[b=y1 - a*x1]

a= (5-9) ÷ (4-2)

a= -2

b= 9-(-2) * 2

b=13

f(x) -2*x+13


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2016 af PeterValberg

----

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.