Matematik

integralregning

17. januar 2016 af kdjeende (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

er der nogen som rent faktisk kan dette, jeg er ellers meget blank

slå stamfunktionen til tan(x) op og argumentere   for resultatet vha integrationsprøven!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2016 af mathon

                f(x)=\tan(x)

                F(x)=-\ln(\cos(x))

integrationsprøven:

                F{\, }'(x)=-\frac{1}{\cos(x)}\cdot (\cos(x)){}'=-\frac{1}{\cos(x)}\cdot(-\sin(x))=\frac{\sin(x)}{\cos(x)}=\tan(x)


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.