Matematik

Differential ligninger

18. januar 2016 af duffbear (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle, der kan hjælpe med denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2016 af mathon

                            \frac{\mathrm{d} C}{\mathrm{d} t}=37{,}5

                            \int \textup{d}C=\int 37{,}5\, \textup{d}t

                            C(t)=37{,}5\cdot t+k
                                    C(0)=37{,}5\cdot 0+k=350

                            

                            C(t)=37{,}5\cdot t+350

                             t=\frac{C(t)-350}{37{,}5}


Skriv et svar til: Differential ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.