Matematik

C-niveau mat - Trigonometri

24. januar 2016 af Vaskemaskine (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heej. Har fået stillet en opgave, jeg har svært ved at forstå. Nogle der er søde at hjælpe? 

Har svært ved at forstå selve opgaven, og hvad det er der skal regnes ud. 

Opgaven er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2016 af mathon

                    \tan(44^{\circ})=\frac{a}{500}


Svar #2
24. januar 2016 af Vaskemaskine (Slettet)

Hvilken side får man så? 

Forstår ikke hvilken side i trekanten man gerne vil beregnet, synes opgaven er dårligt formuleret 


Svar #3
24. januar 2016 af Vaskemaskine (Slettet)

Side a? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2016 af mathon

a er fyrets afstand til kysten.

                                                   a=(500\; m)\cdot \tan(44^{\circ})=482{,}844\; m

Opgaveteksten er udmærket formuleret.


Svar #5
24. januar 2016 af Vaskemaskine (Slettet)

I got it - takker!!!


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. januar 2016 af Soeffi


Skriv et svar til: C-niveau mat - Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.