Matematik

Potensfunktioner

24. januar 2016 af Daisyangel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa! Er der nogle der vil hjælpe mig med at finde ud af hvordan man bestemmer a og b i en potensfunktion, når man får oplyst to procenter. Opgaven er vedhæftet som et billede.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2016 af Soeffi

a) Du har to ligninger til at finde a og b: 

y1 = b·x1a og y2 = b·x2a , hvor 

x1 = 60 km/t, y1 = 26 m, x2 = x1 + x1·20% og y2 = y1 + y1·44%


Svar #2
24. januar 2016 af Daisyangel (Slettet)

Okay, mange tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2016 af Soeffi

#2 Forstår du fremgangsmåden?

Svar #4
24. januar 2016 af Daisyangel (Slettet)

Yup det gør jeg :-) Har lavet opgaven nu :)


Skriv et svar til: Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.