Kemi

PLEASE HJÆLP

25. januar 2016 af miljoi - Niveau: C-niveau

1. Udregn stofmængden af de tilsatte sølv(I)-ioner.

2. Udregn stofmængden af chlorid-ioner i chipsene.

På billedet ses resultaterne

Vedhæftet fil: kemi.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2016 af mathon

1.
          Benyt det forbrugte antal mL AgNO3-opløsning og dennes molaritet til bergening af stofmængden.

2.
          n(Ag^+)=n(Cl^-)
 


Svar #2
25. januar 2016 af miljoi

Hvordan? Jeg har prøvet, men kan ikke finde ud af det :(


Svar #3
25. januar 2016 af miljoi

#1 Kan du hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2016 af mathon

        n(Ag^+)=\left ( 0{,}039\; L \right )\cdot \left ( 0{,}100\; \tfrac{mol}{L} \right )=0{,}0039\; mol


Svar #5
25. januar 2016 af miljoi

Så det er det samme i 1 og 2?

Skriv et svar til: PLEASE HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.