Matematik

Andengradspolonymer

25. januar 2016 af mussi9 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg ville spørge om der er en der vil hjælpe mig med denne opgave ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2016 af PeterValberg

Indsætter lige dit vedhæftede billede:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2016 af StoreNord

#0

a)  Beregn y(a=1,1) og reducer udtrykket til en standard andengradsligning som y=ax2+bx+c. Tegn parablen.

b)  Indsæt y=3,05 og x=10 i den oprindelige ligning og reducer også dèn til en standard andengradsligning, hvor a optræder istedet fox x. Løs sidstnævnte ligning med hensyn til a.


Skriv et svar til: Andengradspolonymer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.