Kemi

Redox

26. januar 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle, jeg sidder fast i min lekiter omkring Redox og håber meget på lidt hjælp:

Mit problem er at få lige mange grundstoofer på hver side af lighedstegnet.

1) Sur opløsning: Sn + NO= SnO+ NO2 

Oxidationstallene er: 0, +IV. +IV og +IV

Forskellene mellem Sn  er 4 og No er 2

2) Neutral opløsning: As4 + ClO- = Cl- + AsO43-

O= 0, +I, -I, +V 

F= 2 og 5 

Resten er vedlagt :) 

Håber meget der er en der gider forklare det :)))

Vedhæftet fil: image1.JPG

Svar #1
26. januar 2016 af Anonyminized (Slettet)

:)

Vedhæftet fil:image2.JPG

Skriv et svar til: Redox

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.