Matematik

Integralregning

27. januar 2016 af majsingym (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med resten af denne opgave, som er vedhæftet? 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2016 af mathon

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 11.44.52.png


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2016 af mathon

Du har beregnet stamfunktionerne
til g(x)
                       G(x)=2\ln(x^2+1)+k
og har
                        G{\, }'(x_o)=g(x_o)=\frac{4x_o}{{x_o}^2+1}=-2     hvoraf xo kan beregnes.

                                                      
         


Svar #3
27. januar 2016 af majsingym (Slettet)

Men forstår ikke hvad det er jeg helt præcist skal gøre?


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.