Matematik

Integralregning

27. januar 2016 af majsingym (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan nogen hjælpe med den vedhæftede opgave? Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2016 af mathon

1.

                        \int_{1}^{3}g(x)\textup{d}x=\left [ f(x) \right ]_{1}^{3}=f(3)-f(1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2016 af mathon

2.
       tangentligning i (2,f(2)):
                                                  y=f{\, }'(2)\cdot (x-2)+f(2)

                                                  y=g(2)\cdot (x-2)+f(2)


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.