Matematik

Integralregning

27. januar 2016 af majsingym (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan nogen hjælpe?

Reducér uden hjælpemidler følgende udtryk mest muligt:
1. \int_{0}^{2}8(f(x)-g(x))dx+2\int_{0}^{2}(f(x)+4g(x))dx

2. \int_{0}^{1}(4t^3-8t^2)dt+\int_{0}^{1}2(3t^3+4t^2)dt

3. \int_{1}^{2}(-x+3/x)dx+\int_{1}^{2}(7x-4*1/x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2016 af mathon

1.
                  \int_{0}^{2}\left ( 8f(x)-8g(x) \right )\textup{d}x+\int_{0}^{2}\left ( 2f(x)+8g(x) \right )\textup{d}x=

                  \int_{0}^{2}\left ( 8f(x)-8g(x) +2f(x)+8g(x)\right )\textup{d}x=\int_{0}^{2} 10f(x) \textup{d}x=10\int_{0}^{2} f(x) \textup{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2016 af mathon

samme metode anvendes i 2. og 3.


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.