Matematik

Integralregning

27. januar 2016 af gymgym1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med den vedhæftede opgave?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2016 af mathon

                       f(h,r)=\frac{r}{h}x\; \; \; \; 0\leq x\leq h

Keglen dannes ved 360°'s drejning om x-aksen af
grafen for
                       f(h,r)=\frac{r}{h}x

                       V_x=\pi \cdot \int_{0}^{h}\left (\frac{r}{h}x \right )^2\, \textup{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2016 af mathon

                       V_x=\pi \cdot \int_{0}^{h}\left (\frac{r}{h}x \right )^2\, \textup{d}x

                                  \pi \cdot \frac{r^2}{h^2}\cdot \int_{0}^{h}x ^2\, \textup{d}x\; ...


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.