Matematik

Hvordan løser man denne opgave?

29. januar 2016 af hovedpuder (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser man denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du har regnet den første forkert.

Y = (120000*0,131)/(1-(1+0,131)-5) = 34201,03 kr


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Isolér n i annuitetslånsformlen

G = Y * (1 - (1 + r)-n)/r


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2016 af mathon

            30.000=\frac{120.000\cdot 0{,}131}{1-1{,}131^{-n}}        


Skriv et svar til: Hvordan løser man denne opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.