Matematik

sammenligning af undersøgelse

01. februar 2016 af Toms85 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej matematikere på siden, jeg har fået stillet dette spørgsmål i en opg. 

Og skal foretage en sammenligning, men hvordan finder jeg frem til et evt. procent resultat?

Er det noget med at finde gennemsnittet imellem og dividere med de 100 :O ?

Jyderne elsker svin - københavnerne elsker rå fisk.

                       Landsgennemsnit         Vestjylland                   København
Boller i karry             100                         121                                73
Frikadeller                 100                        112                                 87
Sushi                         100                         26                                 249


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2016 af Capion1

Jeg er lidt usikker på dine tal og opstillingen af dem. Jeg vil tro, at man skal lægge tallene sammen for de to landsdele for hver madkategori og finde andelene af landsgennemsnittet.
Altså:
Boller i karry:    Vestjylland  \frac{121}{121+73}\cdot 100 %    København  \frac{73}{121+73}\cdot 100%
De to andre madkategorier på samme måde.
Hæng mig ikke op, hvis jeg har taget fejl.   


Skriv et svar til: sammenligning af undersøgelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.