Matematik

Hjælp til ligning/isolering.

02. februar 2016 af Uffooo - Niveau: C-niveau

H = E_indre+P\cdot V

Hvordan skal man isoler E_indre?
Hvordan skal man isoler P? 
Gerne ikke kun svar, men også en forklaring. ;)
Tak på forhånd!

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. februar 2016 af mussi9 (Slettet)

H - P *V = E_indre

P=\frac{H - E_indre }{V}


Skriv et svar til: Hjælp til ligning/isolering.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.