Matematik

Andengradspolonymer.

02. februar 2016 af mussi9 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg opretter spørgsmålet igen, da jeg fik afvide at der ikke måtte være 2 spørgsmål i et forum. Her er spørgsmålet så. 

Håber der er en der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2016 af peter lind

a) Løs ligningen f(x) = 0

b) find toppunktet for parablen


Svar #3
02. februar 2016 af mussi9 (Slettet)

vil du forklare a lidt mere ? jeg ved ikke hvad du mener ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2016 af peter lind

Kuglen startes ved x = 0. Når den falder ned og rammer jorden er kuglen på joroverfladen så y = 0 altså y = f(x) = 0


Skriv et svar til: Andengradspolonymer.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.