Matematik
(k*f(x))'=k*f'(x)
03. februar 2016 af
HamsLutesh (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Heej Karoline her.
Jeg Har brug for hjælp med at bevise: (k*f(x))'=k*f'(x)
Jeg ville være virkelig glad hvis nogle kunne sende et link eller vise beviset.
Jeg Har brug for hjælp med at bevise: (k*f(x))'=k*f'(x)
Jeg ville være virkelig glad hvis nogle kunne sende et link eller vise beviset.
Skriv et svar til: (k*f(x))'=k*f'(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
