Matematik

Differentialligninger

03. februar 2016 af Hansen5000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven er vedlagt jeg skal lave det i nspire, og jeg ved at jeg skal bruge 

desolve commanden, men jeg ved ikke hvilke tal jeg skal sætte ind, og hvordan man gør.

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2016 af mathon

                  p(x)=Ce^{-x}+x-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2016 af mathon

                  p(x)=Ce^{-x}+x-1

    og
                  p(4)=Ce^{-4}+4-1=21

                                  C=18e^4
Stamfunktionen
er:
                  p(x)=18e^4\cdot e^{-x}+x-1

                  p(x)=18e^{4-x}+x-1


             


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.