Matematik

Facit

03. februar 2016 af Sinimini (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogen, der vil tjekke, om jeg har fået de rigtige svar i opg. 2, som findes på dette link?

http://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwiH38qLtNzKAhXBiSwKHWodDEUQFggfMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.studieportalen.dk%2FForums%2FGetFile.aspx%3Fid%3D796344&usg=AFQjCNGWn68vv-gTOyqc-BYhbokXsh6TFQ

Jeg har fået:

Siden MC = 9,47, vinkel C = 76 grader

Siden AF = 16,5

Areal: 45, 9

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af Birgit80 (Slettet)

Kan ikke se link?


Svar #2
04. februar 2016 af Sinimini (Slettet)

Der skulle gerne komme et dokument op, når du åbner det?


Skriv et svar til: Facit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.