Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Produkt til overbefolkning

04. februar 2016 af CAKjaer

Hej...

Vi sidder en gruppe på 3 mennesker, som skal have projektuge i uge 6 (næste uge)

Vores overemne er konflikter, og vi har derunder valgt underemnet overbefolkning. 

Vi sidder nu og skal finde på vores kreative produkt, men vi har næsten ingen ideer. Vi har tænkt på at lave en miniudgave af, hvordan Atlanis kan komme til at se ud, hvis det bliver akutuelt, men vi kunne godt bruge lidt inspiration/ideer fra nogle udefra. 

På forhånd tak!

Vores problemformulering er vedhædtet nedenunder (står til højre) (Y)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af Stats

Rige i-lande føder i gennemsnitligt 1,5 pr. forælder. Dette skyldes bl.a uddannelse og arbejde hvor der ikke er tid til at være mor og far.. Dvs. at rige i-lande bliver underbefolket. Sammenholdt med u-lande som ofte føder 3 - 5 børn pr. forælder så vil de udfylde den underbefolkning der finder sted i i-lande + lidt flere = overbefolkning. Grunden til overbefolkningen i fattige u-lande, det skyldes at hvis man skal kunne klare sig selv, så bliver man nødt til at have "gratis" arbejdskraft (hvilket er børnene), og når man så bliver gammel (og ikke har pension), så kan man flytte ind hos en af børnene, som så kan passe på en...

Hvis u-landene så blev til i-lande så ville vi på jorden, på et tidspunkt blive underbefolket. Sammenholdt med teknologien, så vil det gå hurtigere med at u-lande bliver til i-lande.

Et produkt kan også godt være en brochure..? :)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
04. februar 2016 af CAKjaer

Tak for svaret(Y)
Vi havde også tænkt på en brochure, men vi blev enige om, at vi godt vil lave noget unikt, som folk vil huske vores fremlæggelse på... Men en brochure er en udemærket ide, og det kan godt være, at det bliver det;-)

Skriv et svar til: Produkt til overbefolkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.