Matematik

Forspørgsel

11. februar 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er formel til beregning af stigningstallet (a) og skæringspunktet (b)

samt hvad for en formel skal jeg bruge til disse 3 opgaver herunder

Find forskriften for den rette linje der går gennem følgende punkter:

Linje 1 A=(2,4) B=(6,10)

Linje 2 C=(-3,2) D=(3,-4)

Linje 3 E=(5,5) F=(0,-2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2016 af mette48 (Slettet)

a= (y1-y2) / (x1-x2) indsæt x1, x2, y1 og y2

y=ax+b indsæt a, x og y

Du skal bruge begge formler


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2016 af mette48 (Slettet)

Jeg tror du skal sætte dig ned og finde det i din matematikbog. Det står der og du dør vel ikke af at skulle arbejde lidt selv. Den største risiko er at du lærer lidt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2017 af Rebzen (Slettet)

Fandt du ud af det? For jeg sidder og bøvler med samme opgave nu og forstår det ikke rigtig.


Skriv et svar til: Forspørgsel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.