Matematik

Annutitetsopsparing

15. februar 2016 af jensenshjælp (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej!

Er der nogen, der kan hjælpe mig med 7b og 7c?
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2016 af mathon

Opgaves 7

b)

             1+r_{\aa r}=1{,}023^{12}

            


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2016 af mathon

Opgaves 7

c)

             Betaling=y\cdot \frac{1{,}023^{36}-1}{0{,}023}


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2016 af mathon

eller lettere:
                      Betaling=36\cdot y
                               
        


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2016 af mathon

#2 er forkert, da man naturligvis ikke får rente af sine tilbagebetalinger.


Skriv et svar til: Annutitetsopsparing

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.