Matematik

Find rentesatsen?

16. februar 2016 af Lagunaen (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej jeg har prøvet at finde rentesatsen ved at bruge denne formel se vedhæftet billede af formel og opgave
Jeg får resultatet = 0,87
Men kan ikke få det til at passe?.
Vedhæftet fil: image.jpg

Svar #1
16. februar 2016 af Lagunaen (Slettet)

Billed
Vedhæftet fil:image.jpg

Svar #2
16. februar 2016 af Lagunaen (Slettet)

Billed
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2016 af Stats

b.

\\ K_n=K_0(1+r)^n\\ \\ \frac{K_n}{K_0}=(1 + r)^n\\ \\ \left (\frac{K_n}{K_0} \right )^{\frac{1}{n}}=1+r\\ \\ \left (\frac{K_n}{K_0} \right )^{\frac{1}{n}}-1=r

Opgave c. er forkert...

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #4
16. februar 2016 af Lagunaen (Slettet)

Tak for hjælpen :)

Svar #5
16. februar 2016 af Lagunaen (Slettet)

Hvis opgave B) starter ud med kn=k0=(1+r)
Så burde opgave a jo også give det når man bar omskrivet formlen?
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. februar 2016 af Stats

a.

\\ K_n=K_0(1+r)^n\\ \\ K_0=\frac{K_n}{(1+r)^n}

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Find rentesatsen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.