Kemi

Entalpi

17. februar 2016 af cigi123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg vil prøve at regne varmeafgivelsen ud for ozon's reaktion med solsikke olie. 

Reaktionen som forgår er at ozon molekylet reagere med dobbelt bindingerne mellem carbon, som jo findes i ikke mættede fedtsyrer. 

Jeg mener jeg på et tidspunkt har set noget med at der er en standart entalpi værdi for brydningen af c=c bindinger?

Håber der en som kan hjælpe

Mvh

Jeppe


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2016 af mathon

                                             1\; \tfrac{kcal}{mol}=4{,}1868\; \tfrac{kJ}{mol}

        \Delta H ^{\circ}\; \; C=C        146\; \tfrac{kcal}{mol}=611{,}2728\; \tfrac{kJ}{mol}


Skriv et svar til: Entalpi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.