Kemi

koncentration

18. februar 2016 af okk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

jeg vil gerne finde reagensetes molære koncentration af Cl-. er der en der ved hvordan jeg skal regne den ud. eller hvilkwt formel jeg skal bruge? 

tak tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2016 af mathon

…ingen kan vist beregne noget uden yderligere information.


Svar #2
18. februar 2016 af okk (Slettet)

Vi kender:

Masse FeCl3,6H2O=13,5g

Volumen reagens 500mL jern(III)chlorid

volumen FeCl3=100mL

koncentration HCL=1,00mol/L

MHCL=36.5 g/mol

10,0w/w% HCL denstitet 1,0476 g/mL 

HCL udtaget 174,2 ML


Skriv et svar til: koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.