Matematik

Sammenligning mellem matematiske udtryk?

18. februar 2016 af Shaolina (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa!


Jeg har et spørgsmål til to engelske udtryk indenfor anvendt statistik; betyder "squared sum" og "sum of squares" ikke det samme?
 

Hvis ikke, hvad er så forskellen?
 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2016 af mathon

squared sum         \left (\sum_{i=1}^{n}x_i \right )^2

sum of squares"       \sum_{i=1}^{n}{x_i } ^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2016 af Toonwire

Prøv at kig på det matematisk:

\left(\sum_{i=1}^n{x_i}\right)^2 ~\stackrel{?}{=}~\sum_{i=1}^n{x_i^2}


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2016 af mathon

Er f. eks.
                      \left ( a+b \right )^2=a^2+b^2\; ??


Skriv et svar til: Sammenligning mellem matematiske udtryk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.